ZON, AFVAL en ONTMOETINGEN

Aan het StrandPark zijn na het Winterfestival een aantal parkelementen toegevoegd. Zo is er een tuinhuisje, een picknicktafel met banken, een arcade en een tiental houtblokkrukjes. Ook de dennenbomen die de palmen hebben vervangen staan nog er nog groen bij. In aanvulling op de strandsfeer zetten we dit seizoen in op een groen en meer parkachtige uitstraling.
Gisteren hebben we de eerste aanzet hiertoe gedaan met het opruimen van het 'winter'-vuil. Na een middag werk hebben 20 zakken vuil verzameld met oude bladeren, takken, zwerfvuil en hondepoep. We hebben zaden gestrooid met o.a. papaver en zonnebloemen.

Het was weer heerlijk om buiten te werken en het StrandPark op te schonen en te verfraaien.
We kwamen weer oude bekenden tegen en kregen bezoek van Anne-marie en Renia. Zij schrijven voor www.spottedbylocals.com/rotterdam en hebben het StrandPark op de site geplaatst als locatie to be spotted at.

Volgende week maandag gaan we verder met planten. We hebben al een leuke selectie gemaakt van planten voor de olievaten en de helling. Voor alle guerrillagardeners die zin hebben om te helpen, wij zijn er maandag van 13u tot 16u.