19 aug TAFELEN a/d KADE v.a. 17u

TAFELEN a/d KADE!

vrijdag 19 augustus

17u-23u

Tafelen aan de Kade van Strandpark/Machinist tot en met het Coolhaventerras. Er zijn twee officiele podia. Het hoofdpodium op het Strandpark en het parkeerterrein achter de Machinist. WMDC/GROUNDS zorgen voor de programmering van het podium op het Strandpark. Op het parkeertterein komt een dansvloer met een terras.

Het tweede podium is aan de Coolhaven t.hv. nr 104/106. Squat de Luxe/De Frikandel zorgen voor de programmering van dit podium.

De locaties t.h.v. Coolhaven 150, Coolhaven 176-222 en Coolhaventerras zijn in te vulllen door zelforganisatie van bewoners/bedrijven om met elkaar te eten, drinken, dansen en muziek te maken. Voor de ze locaties kunnen bewoners en bedrijven zich apart aanmelden zodat de organisatie ze kan ondersteunen in de uitvoering.

De projectorganisatie neemt de vergunning en de alcoholontheffing voor deze locaties mee in de algemene aanvraag voor het evenement.

Kijk voor de acutele en volledige programmering op http://tafelenaandekade.blogspot.com. De programmering wordt wekelijks aangevuld.