12 DEC VOORBESPREKING PLANNEN LANDGOED 2014

Het Landgoed bereidt zich voor op een nieuw seizoen, alweer het zesde seizoen. Plannen zijn in wording voor onderhoud, grote en kleine ingrepen, én voor grappige kleine incidenten. Meer dan andere voor andere seizoenen stelt het Landgoed zich open voor initiatieven en ideeën. 

Basis van het plan is het Landgoed als groene recreatiezone te versterken. De gedachte is een deel van de parkeerplaats aan de kant van het Kleine Avonturenpark in te richten als skelter- en fietsbaan en de groene zone bij de Zonnetuin over de parkeerplaats uit te breiden met een bbq- en picknickplaats.

donderdag 12 december houden we van 19u30 tot 21u een bijeenkomst om onze plannen voor te leggen en te bespreken. We zijn opzoek naar verfijning, verdieping en wie weet nieuwe ideeën en actieve betrokkenen die het Landgoed mede willen ontwikkelen.

Heb je zin om mee te denken, praten en uit te wisselen, kom dan donderdag naar Dependance 16 t.o. Coolhaven 16 op het Landgoed. (het atelier aan de rand van het Kleine Avonturenpark en de parkeerplaats)

We zien je graag de 12de! 


NB: Via deze link vind je een kort verhaal over het ontstaan en de ontwikkeling van het landgoed!