VISKANTINE AAN DE COOL en gebruik ZONNETUIN

Landgoed van Cool tot Terhave feliciteert haar buren met hun Viskantine aan de Cool en wensen hen een prachtige zomerseizoen met overdonderend veel succes en gasten. Wij zijn heel blij met de komst van de Viskantine. Wij ondersteunen dit initiatief met een speciale openstelling van de Zonnetuin voor gasten van de Viskantine. 
De reden dat wij dat doen is omdat wij het elan van het totale terrein graag naar een ander niveau tillen. Onze inschatting is dat de Viskantine nieuw en ander publiek naar het Landgoed kan trekken en daarmee het gebruik van het totale terrein kan verbeteren. Denk daarbij aan minder vuil, meer sociale controle en positieve energie. In totale zin hopen wij op een nog fijnere verblijfskwaliteit en het begin van een heuse recreatiezone.

Bij openstelling van de Viskantine - dagelijks bij mooi weer open van 17.00 tot 23.00 en zondag vanaf 13.00 tot 23.00  - is de Zonnetuin van het Landgoed gereserveerd voor gasten van de Viskantine.

Alle buren die feestjes willen organiseren deze zomer - vooraf mail naar frederique.kreeftenberg@gmail.com en bij toestemming voor uitvoering afstemmen met de leiding van de Viskantine m.b.t. geluid en omvang.


NB: Binnenkort gaan wij aan het werk aan herstelwerkzaamheden aan alle vernielingen die de laatste tijd zijn aangebracht en willen wij de overgroene tuin weer wat meer model geven. Zin om mee te werken? Gewoon even aanmelden en handen uit de mouwen.